Monday, April 27, 2009

Τα τελευταία αποκτήματά μου...

Πρόσφατα αγόρασα το Mirror's Edge, το Soul Calibur IV, το Devil May Cry 4 Special Edition και μερικά ακόμα που δεν είναι και τόσο αξιόλογα...
Βέβαια, όλα αυτά δεν συγκρίνονται με το Lord Of The Rings Conquest και το Call of Duty World at War, αλλα κάτι κάνουν κ' αυτά..
Το θέμα όμως δν είναι αυτό. Όλα αυτά τα παιχνίδια και κυρίως το CoD WaW, στηρίζονται περισσότερο στο multiplayer, μικραίνοντας την διάρκεια του singleplayer. Όλα αυτά με αποτέλεσμα να βαριέσαι... Θυμάμαι πριν 4 χρόνια νομίζω, έπαιζα το Call of Duty 1, το οποίο μου πήρε περίπου ένα μήνα να το τερματίσω, ενώ το Call of Duty 5 μου πήρε μόλις 5 ώρες και κάτι!!!
Αυτό που θέλω να θυμήσω σε όλους είναι ότι καλό το multiplayer, αλλά το singleplayer δεν συγκρίνεται με τίποτα, κυρίως με το ότι ξέρεις ότι είσαι ο εξυπνότερος!

1 comment:

  1. Το Conquest δεν μου άρεσε τόσο. Και το single του CoD WaW είναι απίστευτα βαρετό (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ!;!;!; ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ; ΣΤΡΑΤΗΓΕ; ΧΡΑΤΣ ΧΡΟΥΤΣ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ Ε ΤΑΝΚΣ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ και ξανά επι ώρες). Το mp αξίζει μόνο και μόνο επειδή είναι σαν του CoD4 αλλά με άλλες πίστες και άλλα όπλα).

    ReplyDelete