Friday, September 25, 2009

Επάνοδος και πολιτικά παπ@@@α!!!

Για να ξεκινήσω, για ένα διάστημα δεν έγραφα, καθώς το PC μου τα 'χε παίξει. Τώρα με το νέο PC γαμάω και δέρνω... Αλλά και πάλι δεν μπορώ να ξοδέυω ώρες πάνω στο PC καθώς το γαμ@@@νο το σχολείο υπάρχει ακόμα (το λέω σαν υπενθύμιση σ όσους το ξέχασαν επηρεασμένοι από το καλοκαίρι). Τέσπα, ζητώ συγγνώμη για την προαναφερθείσα* περίοδο αδράνειας όσον αφορά το blog.
Με βάση το post του Theo, δειμωκρατοία, είπα να γράψω κ εγώ την γνώμη μου.
Δεν θα γίνω κουραστικός... Θα περιγράψω τα όσα νιώθω με 1(!) λέξη... Αυτή η έκθεση ήταν εντελώς ΠΑΠΑΡΙΑ!!! Το βγαλα επιτέλους από μέσα μου! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!! Δεν καταλαβαίνω τους μαθητές που ασχολήθηκαν έστω και στο ελάχιστο, ακόμα και τα κωλόφυτα του κερατά!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ??? Αφού δεν βαθμολογείται!!! Υπάρχει βέβαια και το χρηματικό ποσό, αλλά τι σε κάνει ρε φίλε να πιστεύεις ότι θα γράψεις μια τόσο γαμάτη έκθεση που θα ταπεινώσεις τούς υπόλλοιπους 2 εκατομμύρια διαγωνιζόμενους??? Και δεν υποτίθεται ότι ακόμα και τα φυτά είναι υπεράνω χρημάτων??? Ότι δεν χρειάζονται διαγωνισμούς για να κερδίσουν χρήματα. Διαβάζουν για να κοιτάξουν το μέλλον τους, να βρούν μια δουλεία (και όχι δεν έβαλα λάθος τον τόνο, γιατί ότι δουλειά και να διαλέξει ο κάθε άνθρωπος (το φυτό στην προκειμένη περίπτωση) πάντα θα υπάρχει αυτό το... "καλύτερο". Έτσι, πάντα θα δουλεύουμε σαν τους δούλους, δηλαδή σκεπτόμενοι τις ευκαιρίες που χάσαμε και καταλήξαμε εδώ που καταλήξαμε...)Που πήγαν όλα αυτά???
Γ αυτό μπορείτε να ευχαριστήσετε τα 2 μεγάλα κόματα της χώρας μας (Δεν γινεται να τ αναφέρουμε και δεν είναι και απαραίτητο πιστεύω). Τα τσέπωσαν καλά καλά και τώρα κάνουν την ίσα*... Έβλεπα προχτές το debate... Ο Παπανδρέου ανέφερε όλα τα παραπτώματα του Καραμανλή (ομόλογα, συντάξεις, φοροφυγάδες, δημόσιο χρέος κλπ), αλλά ξέχασε το σκάνδαλο με την SIEMENS!!! Και ξέρετε γιατί? Γιατί από κει τα τσέπωσε και αυτος!!! Για όσους δεν ξέρουν, το 2004, πριν ανέβει ο Καραμανλής στην εξουσία, για τους ολυμπιακούς αγώνες, έπρεπε να χουμε ένα σύστημα ασφαλείας. Εδώ έρχεται ο ρόλος της Siemens. Έδωσε από ένα εκατομύριο στον καθένα, έτσι ώστε να πάρει αυτή την δουλειά!
Ηθικό δίδαγμα?
Οι πολιτικοί δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτά που λένε... Είναι ένα ΨΕΜΑ!!! Λένε πολλά... Αλλά τα περισσότερα τα λένε στα debate... Κάθε χρόνο απογοητεύομαι όλο και περισσότερο αλλά κάθε χρόνο έχω όρεξη να παρακολουθήσω ένα debate, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει... Αλλά ξεχνάω ότι είναι Έλληνες και ότι αυτά δεν αλλάζουν... Γ αυτό οι εκλογές είναι ένα ΨΕΜΑ!!!

(*Τι σκατά αρχαία ξέρουμε? ΣΚΑΤΑ αρχαία ξέρουμε!!!)

1 comment:

  1. Συμφωνώ, διαφωνώ, και συμφωνώ.

    1. Ναι, το θέμα ήταν ολοκάθαρα GTP!

    2. Έτυχε να βρίσκομαι ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ που η φιλόλογος αποφασίζει όχι μόνο να βαθμολογήσει την έκθεση αλλά και να την διορθώνουμε μέσα στην τάξη!

    3. Εκλογές = Shit... τα έχουν κάνει σκατά... γιατί δεν δημιουργείται ένα καινούργιο γαμημένο κόμμα από νέους ανθρώπους (32 και πάνω) που ξέρουν τι τους γίνεται;

    ReplyDelete