Saturday, September 26, 2009

Οδηγός για να κλέψετε internet ασύρματα από τον γείτονα!!!

Ναι κυρίες και κύριοι, ο πλήρης οδηγός που όλοι περιμένατε!!! Καιρός λοιπόν να πάτε κόντρα στο κατεστημένο, χωρίς να πληρώνετε τα μηνιαία πάγια που κυριολεκτικά πιάνουν κώλους!!!
Λοιπόν, πριν ξεκινήσουμε, θα αναφέρω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτύχουμε τον στόχο μας, αλλά εμείς θα αρκεστούμε στους καλύτερους...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον πρώτο τρόπο. Έρχεται κάποιος μακρινός συγγενής σας (θείος, ξάδερφος, αδερφός που σπούδαζε, πάντως όχι ηλικιωμένοι, γιαγιάδες και παππούδες), του βάζετε κάποια πρόχειρα ρούχα και τον στέλνετε στον γείτονα, υποτίθεται πως είναι τεχνικός και πως ήρθε τάχα μου να διορθώσει ένα πρόβλημα... Του λέτε να ψάξει για τον κωδικό κάτω απο το router τον γράφει σ ένα χαρτάκι όταν ο γείτονας δεν κοιτάει, σας το φέρνει και απλά μπαίνετε! Βέβαια, το θέμα είναι να μην τον δεί ο γείτονας τον συγγενή μαζί σας και αποκαλυφθεί η κομπίνα...

Δεύτερος τρόπος, είναι και πιο απλός και με λιγότερες προϋποθέσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε καλές σχέσεις με τον γείτονα. Εφόσον τις έχετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα γιατί υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να μην πετύχει. Ξεκινάτε, χτυπάτε την πόρτα του και του λέτε πως το router του κάνει παρεμβολές και δεν έχει σήμα το κινητό σας ή στο δικό σας router. Του ζητάτε να μπείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα και αντιγράφετε τον κωδικό έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε από το σπίτι σας. Τόσο απλά!

Τρίτος τρόπος, ο οποίος είναι ο πιο απαιτητικός, καθώς θα χρειαστείτε ατσάλινα νεύρα, υπομονή, επιμονή και έναν λοστό... Περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι έτσι ώστε να πάει ο γείτονας διακοπες... (Η υπομονή που λέγαμε), βγάζετε τον λοστό και προσπαθείτε να διαρήξετε την πόρτα του, μέχρι να ανοίξει (να και η επιμονή).
Αφού τα καταφέρετε, το έπαθλο σας αξίζει, καθώς εκτός από τον κωδικό που θέλατε αρχικά, τώρα έχετε και ένα σπίτι μέχρι να γυρίσει ο γείτονας. Εναλλακτικά, μπορείτε να το αδιάσετε, πουλώντας τα πάντα, τηλεοράσεις, οθόνες, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, γενικότερα όλα εκτός από μερικά καλώδια και το router, μην πάει χαμένος ο κόπος σας (τι χαμένος όμως, αφού έχετε βγάλει πάνω από 3 χιλιάρικα πουλώντας τα πάντα)!

Τέταρτος τρόπος, είναι να πάτε να του πείτε ότι ζήσατε άσχημα τα παιδικά σας χρόνια (ο πατέρας σας κακοποιούσε την μάνα σας, δεν είχατε χρήματα ούτε για νερό, ζούσατε στον δρόμο κλπ), ότι δεν πήγατε σχολείο και είστε άνεργος και ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε το μηνιαίο πάγιο. Αν είναι γυναίκα, προτιμώμενη ηλικιωμένη με ευαισθησία στα Μεξικάνικα και στα Αργεντινά σίριαλ, τότε θα συγκινηθεί και θα σας δώσει τον κωδικό του router από μόνη της.(βέβαια είναι λίγο δύσκολο να βρείτε ηλικιωμένη γυναίκα με ασύρματο router, αλλά δεν πειράζει :P)

Πέμπτος και τελευταίος τρόπος είναι να πάτε να πείτε όλη την αλήθεια. Αλήθεια εννοώ οτι είστε τζαμπατζής, δεν θελετε να ξοδεύετε χρήματα στα πάγια και γ αυτό θέλετε να του κλέβετε την σύνδεση. Αν είστε τυχερός/ή και συγκινείται εύκολα, τότε θα σας τον δώσει τον γαμημένο κωδικό.

Υστερόγραφο: Αυτός ο οδηγός είναι αφιερωμένος σ όλους τους τζαμπατζήδες έλληνες που περνάνε τα ίδια και μερικές φορές χειρότερα!

1 comment:

  1. Lolen! Αυτό που λές για τους συγγενείς το έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι;

    ReplyDelete